JABLEČNÁ POVIDLA S OCTEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: na 1 kg jablk 400 g cukru, 2 lžíce octa. POSTUP PŘÍPRAVY: Povidla obvykle vaříme z 5 kilogramů oloupaných a rozkrájených jablk, ke kterým přidáme cukr a ocet. Dobře promícháme a necháme do druhého dne v chladu uležet. Teprve potom, za stálého míchání, svaříme na mírném plameni dosklovita. Po zhoustnutí plníme do sklenic.

JABLEČNÁ POVIDLA S OCTEM JABLEČNÁ POVIDLA S OCTEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1353 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz